Har du noe du vil fortelle verden om på Internett så få deg en blogg. Det er  morsomt å blogge 🙂

Og til blogging er det best å bruke WordPress. WordPress er en software som blir brukt av millioner, av bloggere over hele verden. Det er en software man kan bygge ut og utvikle i det uendelige, særlig med litt hjelp. Med alle sine tillegg og ekstraprogrammer finnes det ikke noe bloggerprogramvare som slår WordPress i funksjonalitet og brukervennlighet.

Og det beste er at det er gratis. Man behøver ikke betale for lisenser til hverken hovedprogrammet eller tilleggene. Tillegg til WordPress kan være bildegallerier, gjestebøker, kontaktskjemaer, menykonfigureringer, bare fantasien setter grenser for hva det er mulig å få.

Lykke Media bruker utelukkende WordPress for å sette opp blogger til kundene. Det er det enkleste og klart billigste alternativet. Man betaler kun å sette opp bloggen, alt annet er gratis.

I tillegg er WordPress på norsk og meget enkel å lære seg å bruke. Å poste bloggposter skal være enkelt. Og det er enkelt med WordPress. Så har du noe å fortelle verden så bruk WordPress, da kan du legge all energien din i å skrive. Og trenger du hjelp med WordPress? Da vet du hvem du skal spørre 🙂