Firma logo

Firmaet ditt fortjener en personlig logo, logoen er ditt merke utad.

Logoen skal være personlig og samtidig vise profesjonalitet.

Les om hva vi mener en logo skal være

For firmaet ditt er det viktig å ha en gjennomarbeidet logo, spesialdesignet av fagfolk.

En god logo skal være behagelig for øyet. Men det er ikke nok, den skal også inngi tillit, fortelle noe om firmaet ditt samt være enkel å huske. De nåværende kundene dine skal kunne gjenkjenne den med det samme, for nye kunder skal den speile kvalitet, troverdighet og grundighet.

Dette får du når du bestiller logo fra oss. Vi designer en logo som blir firmaet sitt ansikt utad, og som andre visuelle elementer kan bygge på. En gjennomarbeidet og veldesignet logo gir inntrykk av at firmaet er solid og omhyggelig, og dermed også at firmaets tjenester innehar de samme positive kvaliteter.

Logoen din skal kunne brukes i mange år fremover. Derfor designer vi ikke logoer etter hva som er på moten akkurat nå. Det viktigste er at den er tidløs og stilren, slik at du kan bruke den både i dag og i fremtiden.

Vi designer logoer rimeligere enn de aller fleste reklamebyråer fordi vi ikke har en skyhøy husleie, eller et hav med ansatte. Men kvaliteten er like god, en grafisk designer med lang erfaring utarbeider alltid hver eneste logo.

Vi leverer din ferdige logo i flere formater slik at du kan bruke den til alle slags formål. Du får lette formater til hjemmeside og powerpoint-presentasjoner, og tyngre vektorfiler til brevpapir, visitkort, bannere, dekaler på bilen og andre ting.

Firmaet ditt trenger en logo som representerer deg utad fra første stund. Slik bygger du varemerket ditt, og gjør deg gjenkjennelig i forhold til andre firmaer som utfører samme tjenester, eller selger samme varer, som deg.

Logoen skal speile firmaet ditt slik at kundene får trygghet og føler seg sikker på at du er rett leverandør.

Vi leverer en personlig logo som er laget kun for ditt firma.

Hva får du?

Når vi lager logo får du alt du trenger av filer og formater.

Formater

Eps-filer til trykk og jpg/png filer til web.

l

Farger

CMYK og PMS til trykk og RGB til web

+

Utgaver

Farger, svart/hvit og negativ (hvit)

Idébasert logodesign

Hos Lykke Media lager vi alltid logoer basert på en idé. Det betyr at det alltid ligger en historie eller fortelling bak logoen. En eller annen idé som gir en aha-opplevelse når man ser logoen. Om man oppdager fortellingen med det samme, eller må ha den forklart er ikke så viktig, for når man først har knyttet opp en logo mot en historie så glemmer man den ikke.

At det er en idé bak logoen sikrer også dere en unik logo, fordi det er en unik historie som er brukt opp mot utformingen av logoen. Historien og idéen kan handle om forskjellige ting, men det er kun deres logo som har akkurat den historien.