Firmalogo

Firmaet ditt fortjener en personlig logo, logoen er ditt merke utad. Logoen skal være personlig og samtidig vise profesjonalitet.

Fagkunnskap
Vi har lang erfaring innen logodesign, noe som skal komme til syne i form av godt, gjennomtenkt design.
Logoen bør være tidløs slik at den «varer lenge», og på den måten styrke bedriften som merkevare!

Hvem – hva – hvordan…
Logoen er din identitet, kanskje den viktigste faktoren ved valg av logo. På den måten vil din målgruppe forstå hvem du er, samtidig som den er helt unik.
Kunden selv er den viktigste sparringspartneren i prosessen fra idé til en vellykket logo.

Ferdig logo – filformat
Det er viktig at en logo blir laget i riktig filformat fra start av, dette for å sikre at den kan benyttes til alle formål. Den skal være i like god kvalitet (skarphet og farger) om den skal trykkes på en liten merkelapp eller f.eks et stort seil på en bygning.

Fastpris for logo
Vi har én fast pris på logo slik at det blir enkelt for deg. Prisen er kun kr 7500,- eks. MVA.

Hva er inkludert i prisen?

  • 2 forslag samt 3 korrekturer etter valgt forslag.
  • Ulike filtyper (avhengig av bruksområde).
  • Trygg oppbevaring av logo i vår logobank.

«Alle» kan lage en logo, men en profesjonell logo skal være kundens identitet og den skal være helt unik. Så man betaler både for idé og design.

Idébasert logodesign

Hos Lykke Media lager vi alltid logoer basert på en idé. Det betyr at det alltid ligger en historie eller fortelling bak logoen. En eller annen idé som gir en aha-opplevelse når man ser logoen. Om man oppdager fortellingen med det samme, eller må ha den forklart er ikke så viktig, for når man først har knyttet opp en logo mot en historie så glemmer man den ikke.

At det er en idé bak logoen sikrer også dere en unik logo, fordi det er en unik historie som er brukt opp mot utformingen av logoen. Historien og idéen kan handle om forskjellige ting, men det er kun deres logo som har akkurat den historien.

Les om hva vi mener en logo skal være

Hvis du mener at logoen din er viktig for firmaet ditt så vær så snill og les det vi har skrevet under her. Det kan ha betydning for hvordan du velger deg logo, og for hva en logo betyr for deg og andre.

For firmaet ditt er det viktig å ha en gjennomarbeidet logo, spesialdesignet av fagfolk.
Å anskaffe seg en logo er ikke noe man vil ta lett på hvis man planlegger å bygge opp firmaet sitt, eller å fremstå som troverdig. 

Å kjøpe en automatisk generert logo, ofte annonsert fra norske og utenlandske nettsider og logofirmaer som «en spesialsydd pakke» på 3-10 logoer man kan velge fritt fra, er ofte det samme som å be om å bli oppfattet som identitetsløs. Dette fordi disse logoene ikke er laget med noen konkret tanke på firmaet som skal bruke dem.

Kvalitet og troverdighet
En god logo skal være behagelig for øyet. Men det er ikke nok, den skal også inngi tillit, fortelle noe om firmaet ditt samt være enkel å huske. De nåværende kundene dine skal kunne gjenkjenne den med det samme, for nye kunder skal den speile kvalitet, troverdighet og grundighet.

Ditt ansikt utad
Dette får du når du bestiller logo fra oss. Vi designer en logo som blir firmaet sitt ansikt utad, og som andre visuelle elementer kan bygge på. En gjennomarbeidet og veldesignet logo gir inntrykk av at firmaet er solid og omhyggelig, og dermed også at firmaets tjenester innehar de samme positive kvaliteter.

Tidløs
Logoen din skal kunne brukes i mange år fremover. Derfor designer vi ikke logoer etter hva som er på moten akkurat nå. Det viktigste er at den er tidløs og stilren, slik at du kan bruke den både i dag og i fremtiden.

Grafisk designer
Vi designer logoer rimeligere enn de aller fleste reklamebyråer fordi vi ikke har en skyhøy husleie, eller et hav med ansatte. Men kvaliteten er like god, en grafisk designer med lang erfaring utarbeider alltid hver eneste logo.

I alle formater
Vi leverer din ferdige logo i flere formater slik at du kan bruke den til alle slags formål. Du får lette formater til hjemmeside og powerpoint-presentasjoner, og tyngre vektorfiler til brevpapir, visitkort, bannere, dekaler på bilen og andre ting.

Gjenkjennelig
Firmaet ditt trenger en logo som representerer deg utad fra første stund. Slik bygger du varemerket ditt, og gjør deg gjenkjennelig i forhold til andre firmaer som utfører samme tjenester, eller selger samme varer, som deg.

Logoen skal speile firmaet ditt slik at kundene får trygghet og føler seg sikker på at du er rett leverandør.

Laget for ditt firma
Vi leverer en personlig logo som er laget kun for ditt firma.

Hva får du?

Når vi lager logo får du alt du trenger av filer og formater.

Formater

Eps-filer til trykk og jpg/png filer til web.

l

Farger

CMYK og PMS til trykk og RGB til web

+

Utgaver

Farger, svart/hvit og negativ (hvit)