Med WooCommerce gjør du om hjemmesiden din til en online nettbutikk

Den korte historien om WooCommerce er at det er et program som kobler din eksisterende hjemmeside med fasiliteter som gjør om siden din til en fiks ferdig nettburikk hvor du kan selge varer og tjenester. Med WooCommerce får du full kontroll.

Grunnlaget er WordPress

WooCommerce fungerer med WordPress. WordPress igjen er en plattform for deg som vil lage hjemmeside, uten å ha dyptgående kompetanse innenfor IKT og programmering. WordPress brukes til å lage hjemmesider som er enkle å redigere. Og det samme gjelder WooCommerce. Mye i Woocommerce er prefabrikkert, slik at du kan velge mellom en rekke muligheter innen utseende, oppsett og tilleggstjenester.

Grunnen til at denne koblingen er så viktig er at med dette tillegget får nettsiden en mulighet til å generere inntjening med enkle funksjoner. Man trenger verken store investeringer eller stor kunnskap. Den er enkel å installere og enkel å bruke uansett hvordan siden ser ut fra før. Koblingen finner man sammen med de andre koblingene, kalt plugins på engelsk, og med enkle steg tar programmet deg gjennom hvordan oppsettet skal være.

Betaling for varene

Det som er praktisk med WooCommerce er ting som er lett å glemme når man setter opp en hjemmeside. Med programmet kan du ta i mot sjekk, kontanter eller bankoverføringer, eller enkelt koble PayPal-kontoen din til hjemmesiden. Det er ingen problem å bruke andre betalingsmåter slik som Stripe, eller NETS, Bambora, Klarna osv. De leverer alle plugins som gjør det enkelt å bruke alle disse betalingsmetodene.

Man trenger ikke bekymre seg at data skal gå tapt, da WooCommerce håndterer og lagrer alle type data og informasjon om kundene. Det er med dette programmet at man gjør om gjester til kunder. Og det er nettopp det du vil. Man vil også ha mulighet for å legge til riktig skatt og moms på varene sine, slik at hjemmesiden viser de riktige prisene til en hver tid og et hvert sted. Og til og med få prisene i den riktige valutaen. Selger man strikkevotter til Kina, er det jo greit at prisene er oppført i Yen og ikke kroner.

Frakt

I WooCommerce kan man sette opp froskjellige fraktpriser, og det er enkelt å sette opp distribusjonsnettverket ()for eksempel Bring for varene dine. Kanskje kan du selge varene dine med gratis frakt. En gode mange setter pris på.

Alle tall fra salg og innkjøp vil bli lagret slik at det er enkelt for deg når du skal til med næringsmeldingen. Det er enkelt å skrive ut rapportene du trenger både når du vil sole deg i glansen av flotte salgstall og når du skal skrive i de rette tallene til skattemyndighetene.

Med WooCommerce er det enklere å få kunder til å komme igjen og igjen, og ikke bare forbli gjester som besøker siden din en gang.

WooCommerce setter e-handel i et nytt lys. Hvem som helst kan klare det, og det beste av alt, det ser fullstendig profesjonelt ut. Fordi det er skapt av profesjonelle dataeksperter. Og fordi det finnes tusenvis av blogger rundt om i verden som forteller om hvordan du kan få godt salg eller øke salget av produktene dine.

Virkelighet eller drøm?

Det er nå du kan gå fra å ha en hjemmeside, til å fullføre din drøm om å leve av det du elsker å holde på med. Din nettbutikk er bare noen tastetrykk unna. Kontakt oss for mer info.