Vi får mange henvendelser fra folk som trenger hjelp til hjemmesida si i WordPress. Det kan være at folk har satt opp ei side selv, men så har det stoppet litt opp pga manglende tid, interesse, eller at de syntes det ikke blir fint nok. Det kan også være folk som har brukt et gutteromsfirma til å sette opp hjemmesiden i WordPress, og når de da vil endre på siden eller oppdatere noe så er det ingen tilgjengelig for å ordne opp. Vi får også mange henvendelser om WordPress nettsider som er hacket (les mer) eller andre spesialoppdrag med å reparere problemer som er knyttet til oppdateringer av server PHP.

Vi hjelper gjerne
Vi tar gjerne slike oppdrag med å fikse/endre/oppdatere WordPress, også WooCommerce, og det er som oftest ganske fort gjort, og dermed ganske rimelig. Et typisk oppdrag består i et eller flere av disse punktene:

Nytt design
Legger inn nytt theme eller koder om themet du allerede bruker slik at utseende på nettsiden din blir fin og brukeropplevelsen blir best mulig.

Endre layout
Kanskje du ønsker å bytte om på, eller endre størrelser på, elementer som allerede ligger på siden din, eller du ønsker flere eller færre elementer inn på siden.

Lage nye brukervennlige navigasjonsmenyer
God navigasjon er alfa og omega for at den besøkende skal få best mulig utbytte av å være på siden din. Dette gjelder samme hva slags nettside eller nettbutikk du har.

Sette inn bilder
Vi setter inn bilder, logoer og andre grafiske elementer for deg. Før vi setter dem inn så optimaliserer vi bildene slik at det blir raskest mulig  å laste inn nettsida på f.eks. mobiltelefoner. Det er viktig fordi besøkende ikke vil vente for lenge med å se innholdet før de drar videre til neste nettside.

Endre tekst
VI legger inn tekst som du gir oss. Vi kan også skrive tekster for deg.

Gjøre nettsiden godt lesbar på mobil og nettbrett
Over 40-70% av de besøkende på nettsiden din bruker en mobiltelefon, da er det viktig at de får presentert siden din på best mulig måte. Hvis nettsiden din ikke ser bra ut på nettbrett eller mobil mister du de besøkende, da drar de videre til neste interessante side.

Tar det lang tid?
Jobbene tar typisk fra 4-8 timer, neste aldri mer enn 5-6 timer. For nettbutikker med WooCommerce tar det som regel 7-12 timer å ordne opp.

Ang. bilder
Når vi hjelper til med slike nettsider i WordPress så liker vi å legge inn illustrasjonsbilder som passer sidene, dette for å forsterke inntrykket av at siden er profesjonell laget. Vi har kontoer i verdens største bildebanker, der kan du boltre deg og finne bilder som du syns viser frem det du driver med på en god måte. Her plukker vi ut kraftfulle helproffe bilder som gir potensielle kunder et godt inntrykk av deg eller firmaet ditt. Du kan også levere egne bilder til oss.

Kontakt oss
Ring oss på 400 44 052, eller bruk kontaktskjemaet forå gi litt info om hva du trenger, så ringer vi deg. Det er ikke noe særlig ventetid på hjelp til WordPress og vi bør ha siden din ferdig raskt.

hjelp-til-wordpress-hjemmeside