Har restauranten din en hjemmeside som representerer det restauranten står for?

Det har blitt slik at folk går på nettet før de skal ut på byen å spise. De søker etter f.eks. spisesteder eller matretter. De restaurantene som har skikkelige hjemmesider tjener på dette fordi folk spiser på de restaurantene som de får et godt inntrykk av.

En restauranthjemmeside må ha følgende punkter på plass:

– Et godt design

– Kontaktinformasjon lett tilgjengelig, samt en knapp som heter «Book her» eller «Bestill bord» godt synlig.

– Åpningstider

– Tydelig kart som viser vei til restauranten

– Komplett meny, gjerne med en nedlastbar fil i PDF-format

– Side om sjefskokken og andre ansatte

– Bildegallerier som viser hvor flott det er å sitte å spise i restauranten

Når disse punktene er på plass vil sjansene øke for at mennesker som leter etter spisesteder på nett vil velge din restaurant fremfor andre. Ved å lage en flott informativ hjemmeside vil du gi disse menneskene sjansen til å oppleve nettopp din restaurant.

Du kan kanskje tenke at du aller helst vil bruke tiden på restauranten og at det tar mye tid for deg å oppdatere hjemmesider med nye menyer og priser hele tiden. Slik behøver det ikke å være. Når du har laget en ny meny kan du rett og slett  bare lime inn tekst fra Word eller et annet tekstbehandlingsprogram inn på hjemmesiden. Det er gjort på få minutter og den investeringen på få minutter gjør at mange mennesker som søker på Internett ser hva du har å tilby.

Du kan ringe Lykke Media på 400 44 052 eller sende en melding her så kan vi snakke om hvordan du kan få flest mulig besøk av sultne folk.

Tør å by deg frem på nett! Fyll opp restauranten!