Hvis du ser etter webhotell til å ha din egen hjemmeside på er det mange ting du må passe på. Epostkontoer for eksempel. Hvis du vil ha epostadresser i formatet post@minhjemmeside.no må du få deg webhotell som gir deg muligheten til det. De fleste steder hvor du leier serverplass i dag gir deg det, men det finnes fortsatt noen, særlig norske, som er gjerrige på det og forlanger at du betaler ekstra for hver epostkonto du må ha. Hvis du bruker Lykke Media så får du så mange epostkontoer du bare måtte ønske på din egen hjemmeside.

webdesignEn god online hjemmeside-editor kan også være god å ha hvis man ikke er veldig erfaren med å lage hjemmesider. Mange webhotell for hjemmesider tilbyr editorer på siden sin hvor du kan lage ferdig siden din etter maler. Dette skal være gratis for deg, må du betale så finn deg en annen web host.

MySQL databaser er også viktig å tenke på at man får bruk for på sin hjemmeside. Skal du ha en blogg eller et nettsted drevet av CMS vil du få bruk for MySQL databaser, de er enkle i bruk, men her er det igjen slik at norske hjemmesidehoteller ofte har begrensninger på hvor mange databaser du får med i prisen, slike begrensninger har ikke Lykke Media. Ofte må du betale mere hvis du trenger flere, mens hos oss er det gratis. Vi har ubegrenset antall MySQL databaser og da kan du fritt bruke hvilke- og hvor mange script du vil på hjemmesiden din uten at det koster noe ekstra.

Se også: Vi tilbyr gratis hjemmesider til alle

Dedikerte IP-adresser er ikke noe du skal behøve å tenke på hvis du skal ha en egen hjemmeside. Det er sjelden nødvendig på større nettsteder heller, så ikke betal ekstra for det. Hvis du skal ha en sikker side som driver med handel og bruker SSL må du ha dedikert IP-adresse, men ikke på en vanlig hjemmeside.

Et godt kontrollpanel er viktig for at du skal kunne administrere hjemmesiden din på enkleste måte. Vi ser i dag at norske hjemmesideverter ofte bruker hjemmelagede kontrollpaneler og det er ofte ikke til det beste for kunden. Det er billig for dem, men ofte tidkrevende for deg. Vårt kontrollpanel er enkelt i bruk, brukes av millioner av nybegynnere samt proffer i hele verden og i stadig utvikling slik at du til en hver tid vil få en enkel jobb når det gjelder å oppdatere hjemmesiden din.

Sørg for at du administrerer epost og databaser på enkleste måte, helst med cPanel slik som vi tilbyr.

Hva vil det si å ha en egen hjemmeside på internett, hva kan en hjemmeside brukes til?

For en bedrift kan et nettsted enten være mest verdsatte forretningspartner eller det verste marerittet. En hjemmeside kan brukes til så mangt, blant annet til å generere kunder, automatisere markedsføring, bygge relasjoner, samle informasjon eller rett og slett til å tjene penger. Men ikke alle bedriftseiere lager nettsider hvor potensialet er utnyttet til det fulle.

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Alle bedriftseiere og private som har en egen hjemmeside må sørge for at sidene blir rangert av de store søkemotorer som Google, Bing og de andre. SEO tar tid å mestre og bruke riktig, men resultatet er at målrettede og gratis trafikk strømmer til hjemmesiden din. SEO bør tas på alvor hvis du ønsker mye besøk på hjemmesiden din.

Bruk nettsteder hvor du kan publisere artikler du skriver

Artikkelmarkedsføring har to fordeler, du får lenker som søkemotorene liker samt ekstra trafikk. For det første, alle som leser artikkelen kan følge en link til din hjemmeside. For det andre kan artiklene dine gi verdifull inngående linker, linker er en av de viktigste komponentene i søkemotoroptimalisering. Skriv korte artikler (ca. 250-500 ord) på emner som hjemmesiden din handler om. Du kan sende inn artikler til ulike gratis artikkelnettsteder. Dette kan føre til en hyggelig trafikk og faktisk mer trafikk fra søkemotorene til din egen hjemmeside.

Struktur på hjemmesiden din

Sørg for at viktige sider på hjemmesiden din har linker fra forsiden, slik vil brukerne fort finne de viktige sidene samt at søkemotorene også legger ekstra vekt på dem.

Bruke Blog / nyhetsside / RSShjemmeside

Det finnes to typer webtrafikk, det er de nye besøkende og besøkende som vender tilbake til hjemmesiden din. Begge er flotte og begge er avgjørende for for et godt langsiktig resultat, og med riktig verktøy du kan forbedre begge. Hvis du spiller kortene dine riktig kan du gjøre de fleste nye besøkende til  gjentagende besøkende. En blogg/nyhetsside er utstyrt med en RSS-feed gir en perfekt måte å etablere et stort følge av trafikk.  Søkemotorene elsker også blogger og nyhetssider fordi de gir en konstant flyt av nytt innhold, slik at besøket fra søkemotorer øker betydelig. Bruk av blogg betinger at du skriver relativt ofte på den. To ganger pr mnd er minimum for at bloggen/nyhetssiden skal virke oppdatert. Så vurder å sette opp en blogg eller en nyhetsside på hjemmesiden din. Å ha det kan gjøre underverker når det gjelder antall besøkende.

Du har kanskje mange spørsmål når det gjelder det å sette opp egen hjemmeside, ring oss eller send oss en epost så kan vi svare deg på det du lurer på.

egen hjemmeside kontakt