Vi har levert nettside på misteltein.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt mulig generelt nyttig. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: https://misteltein.com/skjeggkre-foretrekker-nye-hus/

Eksempel og utdrag:

Eldre boliger har sjelden skjeggkre, mens bygg nyere enn 10 år invaderes av de plagsomme insektene. Ingen vet årsaken. Når man flytter inn i en ny bolig, er det vanlig å kjøpe nytt kjøkkenutstyr, møbler og annet innbo. Kanskje er kreene blindpassasjerer i eskene til varene du kjøper i butikken. En annen årsak til spredningen i nyere bygg kan være trekkerør for elektriske ledninger. Disse gir en enorm spredningsmulighet.

I tillegg skaper de hårete insektene problemer for folk som skal kjøpe og selge boliger. Mange unnlater å legge inn bud hvis det opplyses om insektproblemer. Dersom det ikke opplyses om at det er skjeggkre i boligen, oppstår det gjerne kostbare konflikter i ettertid.

Det man helt sikkert vet er at vikingene hadde mange forskjellige konkurranser som var fysiske aktiviteter som steinløfting og man har faktisk funnet sjakkbrikker på en øy utenfor England som man tror er laget i Norge på 1200 tallet. Igjen om vikingene faktisk gamblet vites ikke, men det virker å være en klar parallell mellom kulturen som har hatt en «gamblingkultur» over år og adopsjonen av gambling i dag. …