Vi har levert nettside på shoppemamma.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om tiden som nybakt mamma og årene etter.

Type innlegg på siden sees her: https://shoppemamma.com/2019/04/shopper-du-mer-enn-du-har-rad-til-les-her/

Eksempel og utdrag:

… Shoppingen har definitivt flyttet seg fra byene og over på WWW. Tilbudet og jaget på sosiale medier er helt ekstremt.

Ikke la deg friste av «rentefri nedbetaling»

Dette er den mest kostbare måten å handle på. Det kryr nå at nettbutikker som tilbyr forskjellige nedbetalings alternativer. Felles for dem alle er at de tjener grovt mye penger på alle som ikke gjør opp i tide. Slike løsninger er laget for at du skal bruke mer penger enn du har råd til og du hadde tenkt til. Ikke la deg friste av slike nedbetalings løsninger. Spar heller penger til du har råd til å kjøpe det du trenger direkte.

En skulle tro at klær med samme størrelse er like store, men det er slett ikke alltid tilfellet. Noen er store i størrelsen, andre små – og dette varierer fra merke til merke (og fra land til land). Ofte er for eksempel franske og spanske klær små i størrelsen, mens skandinaviske er større. Er du usikker, er det lurt å gå opp en størrelse – det er hyggeligere at babyen kan vokse inn i klærne, enn at de er akkurat passe bare en kort stund. …