Vi har levert nettside på vinskolan.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om vin og vinrelaterte spørsmål. 

Type innlegg på siden sees her: https://vinskolan.com/slik-velger-du-riktig-vin-til-fisk/

Eksempel og utdrag:

… Normalt skal man velge viner med mye snerp (tannin) til fet mat, slik at garvestoffene hjelper på å løse opp fettstoffene i maten. Dette kan du se bort i fra når det gjelder fiskefett. Fettet i fisken får nemlig en ubehagelig og metallisk smak når det kombineres med mye garvestoff.

Selv om New South Wales ikke kan skilte med de mest berømte vinmerkene, er regionen en betydelig produsent. Volumet har økt raskere her enn de fleste områder ellers i landet. I 1970 produserte NSW kun en tredjedel av volumet til den største regionen, South Australia, mens forskjellen i dag er kun 15%. Det som gjør økningen spesielt imponerende, er at South Australia har triplet sin totale produksjon i samme periode. Den mest anerkjente underregionen i NSW, er kanskje Hunter Valley, og herunder vinen Hunter Semillon.

Til fete fisker, herunder kveite, samt fisker som er røde eller mørke i kjøttet, passer det bedre med syrlig hvitvin, enn med de fleste røde viner. Dette gjelder spesielt dersom sauser og garnityr også inneholder mye smør eller annet fett. …