Vi har levert nettside på feriebarn.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om feriereiser for barn. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://feriebarn.com/temareiser-for-barn/

Eksempel og utdrag:

… Det å ha med seg barn på ferie kan tidvis være litt av en utfordring, og det er mange faktorer som spiller inn på hvorvidt det blir en vellykket tur eller ikke. Er barna store eller små, reiser man med fly, båt, tog, buss eller bil, hvor skal man reise, og hvor lenge skal man være der?

Det er mange muligheter for å dra på campingferie her til lands, og man trenger ikke å dra langt. Det beste er selvfølgelig å ha en fast plass med spikertelt og campingvogn man kan plassere inntil. Har man i tillegg et fortelt kan man nyte kveldene og solnedgangen, mens barna enten har lagt seg inne eller er ute med de nye vennene sine.

Er man derimot ikke spesielt skiorientert, eller trenger noen gode tips til sommerferien, kan kanskje fotballferie være noe? De fleste har et forhold til fotball, og selv om kanskje ikke interessen for å spille selv er på topp, er det lite som slår et besøk på FC Barcelonas enorme fotballarena, Camp Nou i Barcelona. Ikke bare er denne arenaen Europas største, den inneholder et svært populært fotballmuseum, den ligger i Spania som er et yndet feriemål for mange nordmenn, både med og uten barn, og kanskje er man heldig å får se en fotballkamp eller to mens man er der. …