Vi har levert nettside på bilkamera.info. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om bilkameraer og hvordan bruke dem. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: https://bilkamera.info/bilkamera-med-eller-uten-gps/

Eksempel og utdrag:

… I dag brukes bilkameraene i mange flere sammenhenger, men det er fortsatt mange yrkessjåfører som velger å ha dem installert nettopp av samme årsak, i tilfelle noe skulle skje underveis, og det vil bli nødvendig å kunne dokumentere hva som egentlig skjedde. 

Det virker som om det er en sunn skepsis til overvåkningskamera med solcellepanel. Hva gjør man den dagen de går tom for strøm? Man kan ha relativt store batteripakker som sammen med produksjonen kan gjøre at et kamera kan ha stor kapasitet på strømreserver selv hvis det er dårlig med lys. Vi skal dog være enige i at det er litt spesielt at man begynner med solcelle-drevne overvåkningskameraer, det er mulig at det hadde fungert for helt andre typer kameraer. 

Det gjøres imidlertid oppmerksom på at mange oppfatter denne type videoopptak som overvåking, og det bør ikke skje uten at det er i samråd med sjåføren, eller andre som kan bli utsatt for dette. Det er strengt tatt heller ikke tillatt å filme andre på offentlig sted med mindre man selv er til stede og betjener kameraet, men et uklart regelverk gjør at mange gjør det likevel.  …