Vi har levert nettside på melhusblues.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om blues.

Type innlegg på siden sees her: http://www.melhusblues.com/5-ting-du-kan-gjore-mens-du-venter-pa-bluesen/

Eksempel og utdrag:

… Før så måtte man reise rundt eller kjøpe DVDer av Blues-konserter men den tiden er forbi. Et raskt søk på YouTube gjør at du kan følge med på og nyte blues fra alle verdens hjørner. 

Våren er for lengst her, og festivalsesongen nærmer seg med stormskritt. Både unge og gamle har en rekke festivaler på ønskelisten for i år, og bilen er gjerne det selvsagte fremkomstmidlet. Ofte er det faktisk slik at selve bilturen til festivalområdet kan være like minneverdig som festivalen i seg selv. Med litt planlegging kan du få en flott festivalopplevelse, selv før du har kommet frem! Husk at bilen spiller den viktigste rollen.

På Spotify kan du oppdage ny og spennende blues-musikk, samtidig som du kan høre på gamle slagere som har blitt pusset opp. I tillegg så kan du finne spillelister som andre blues-interesserte verden over har laget. Det går fort opp for en hvor mange som lager blues og det brede spekteret innenfor blues-sjangeren.  …