Vi har levert nettside på kjøpebok.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om bøker, og om å kjøpe bøker på nett.

Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://www.xn--kjpebok-r1a.com/category/ken-follett/

Eksempel og utdrag av bokomtalene på siden:

… Han vet ikke hvem han er, ikke hva han heter. Dette er en roman med svært høy spenningsfaktor! Mange romaner er skrevet basert på en intrige og et komplott der hovedpersonen (eller skurken) har mistet hukommelsen. 

En sjarmerende, men uhyre farlig tysk agent. Nålen er en av de beste thrillerne som noensinne er skrevet For ”Nålen” fikk Follett den ettertraktede Edgar-prisen. 

I en dyp dal inne i Afghanistan utkjempes en kamp på liv og død. En kvinne snubler over en skatt. Jakten starter Som vanlig forteller Ken Follett med høyt tempo og intensitet.  …

Nettsiden handler også om at det er drøyt fem år siden Nasjonalbiblioteket signerte en avtale med Kopinor, som ga Nasjonalbiblioteket rettigheter til å tilgjengeliggjøre rundt 250 000 bøker digitalt. Det heter Bokhylla.

Bokhylla.no
  • Nasjonalbibliotekets nett-tjeneste med rundt 270 000 bøker publisert til og med 2000.
  • Bøkene er gratis tilgjengelig for alle med norsk IP-adresse.
  • Bøker som er opphavsrettslig beskyttet må leses på nettet, eldre bøker kan lastes ned.
  • Nasjonalbiblioteket betaler rettighetshaverne 37,2 øre per bokside årlig, som blir til sammen rundt 14 millioner kroner årlig.
    Kilde: Nasjonalbiblioteket