Vi har levert nettside på 123brettspill.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om brettspill i alle former. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://123brettspill.com/ta-med-dine-brettspill-pa-reisen/

Eksempel og utdrag:

… Ser vi bort fra det rent praktiske og plassbesparende elementene kan du som en aldri så liten ekstrabonus også vinne gode penger når du spiller dine favoritt brettspill online.  I brettspill kan man oppleve å måtte bruke sin intuisjon og vite hvordan man opptrer for å vinne frem. Ved å bruke psykologi bevisst, kan man få de andre spillerne til å ta feil valg. Her må man være en god menneskekjenner og kunne drive de andre på gale stier. Man bruker interaksjon på de andre spillerne for å få det som man vil. Det kan være vanskelig men også veldig morsomt. Eksempel på slike brettspill er Agricola, Power Grid, T&E, Caylus og Age of Steam.

Stundene rundt bordet for sosialt samvær synes mer og mer uvanlig. Det er synd at ikke ungdom får mer tid til å knytte sosiale relasjoner med andre, i en travel hverdag og inaktiv helg. …