Vi har levert nettside på elsykkelforum.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om elsykler samt dens utvikling. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://elsykkelforum.com/er-det-mulig-a-jukse-med-el-sykkel/

Eksempel og utdrag:

… Men det er ingen tvil om at motorer som kan gjemmes i rammen er en stor industri. For de fleste er det ikke noe nytt, og det er rart om ikke de profesjonelle lagene har vurdert mekanisk doping, med tanke på hvor mye penger det er i idretten.

Forhjuls-motor gir også stor frihet når det gjelder valg av gir og bremser. Med forhjuls-motor er det uproblematisk å montere kjede-gir både foran og bak eller nav-gir i bakhjulet. Det gir også full frihet til å montere pedalbetjent nav-brems i bakhjulet.

Det finnes mange løsninger for å plassere en motor på en sykkel. De fleste man ser i butikken, har motoren festet i kranken, med et batteri plassert utenpå ramma. Ved mekanisk doping i sykkelsporten er motoren og batteri plassert inne i ramma. Den er sylinderformet og er om lag 20 cm lang. Den er festet til kranken, og ved hjelp av en knapp festet på styret kan man sette i gang motoren. Igjen ved å trykke på knappen, slår man av motoren.  …