Vi har levert nettside på fotballidioten.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om fotball verden rundt, sladder og fakta. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget. 

Type innlegg på siden sees her: http://fotballidioten.com/gjeldsbolge-i-store-europeiske-fotballklubber/

Eksempel og utdrag:

… Man trenger ikke å være interessert i fotball for å skjønne at det er ekstreme høye forbruk i de store klubbene for å ivareta de store personlighetene som lagene består av. Det er ikke uvanlig at en fotballspiller tjener flere millioner euro i året. I tillegg så betaler klubbene gjerne godt for de spillerne som står på lønningslisten.

Under VM- finalen i 1950 mellom Uruguay og Brasil skal det ha vært et sted mellom 199-205000 tilskuere på tribunen Maracana. Den største arenaen i dagens sør-amerikanske fotball er Maracana med 78 838 plasser og Azteka Stadion med 87 630 plasser.

Lønningene innen fotball stiger i kombinasjon med at prisen per spiller stiger. Dette gjør at det blir mye mer kostbart å være en fotballklubb på elite nivå. Det er nok dette som er grunnen til de store negative tallene.Vinnerne her er fotballspillerne som kan le hele veien til banken og heve det som får oss vanlige mennesker virker som astronomiske beløper.