Vi har levert nettside på gamblingverden.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om gambling og metoder for å bli god til å spille. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://gamblingverden.com/arsenal-vaer-der-og-spill/

Eksempel og utdrag:

… Det er ikke bare i Norge dette er populært, og få kan vel sies å være så interesserte i spill og gambling som englenderne. Faktisk er interessen der så stor at det finnes en helt egen yrkesgruppe som ikke gjør annet enn å administrere andre folks spill – nemlig bookmakerne. Inkludert i disse fotballreisene er alt fra transport til inngang på museet og billetter til en eller flere kamper med Arsenal, eller deler av hver enkelt. Alt ettersom hva man ønsker seg på en slik tur.

Gambling trekker til seg kriminelle. Det er ingen tvil om at gambling har blitt stor industri. Hvem som er skurken bak gambling kan diskuteres. Enten er det kriminelle organisasjoner eller så bunner den i en enda mer intrikat konspirasjonsteori. Er det vår egen regjering som godkjenner gambling for på den måten å dra inn mer midler til en skakkjørt nasjonaløkonomi? Det vil man kanskje aldri få klarhet i, men det er vel ingen grunn til å tro noe annet. …