Vi har levert nettside på gourmetmat.org. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om god mat, og hvordan lage ekstra god mat.

Type innlegg på siden sees her: http://gourmetmat.org/san-sebastian-en-gastronomisk-perle/

Eksempel og utdrag:

… Tenker man på å legge ferien til Spania denne gangen, og i tillegg er glad i matopplevelser, samt masse deilige forfriskninger, da er det ingen tvil om hvor man bør dra. Det finnes knapt noen by i Europa med større tetthet av restauranter på Michelin guiden enn småbyen ut mot Atlanterhavet.  Denne restauranten må ikke forveksles med Ekaitz grill som er et gatekjøkken for folk i farta. Her må man ha litt ekstra tid og penger, slik at man får oppleve en av de beste restaurantene for gourmet mat i San Sebastian. Restauranten er ikke Michelin emne, men på grunn av de behagelige prisene og flotte sammensetningen av retter og viner, kan man nyte selv de lekreste måltider hos Ikaitz.

Ofte ser man agurk og tomater som er råtnet i kjøleskapet. Disse skal oppbevares i romtemperatur fordi de både trenger lys og holder seg best mellom 10-14 grader. De bør ligge fritt og ikke pakkes sammen i en pose eller kasse, for da råtner de fortere. Det samme gjelder for frukt. …