Vi har levert nettside på gullglimt.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om gull. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: https://gullglimt.com/investere-i-gull-eller-betale-ned-gjeld-hva-er-smartest/

Eksempel og utdrag:

… For å unngå for mye risiko så er det anbefalt at man velger å kjøpe gull over en periode og ikke alt med en gang. På engelsk så kaller man dette «dollar cost averaging», det betyr at man kjøper for en fast sum hver måned, uke eller dag.  Da vil du sikre deg mot å kjøpe toppen og du vil få en lavere gjennomsnittspris på gullet du kjøper. Konklusjonen er at man burde betale ned kortsiktig gjeld før man kjøper gull. Når den er betalt så kan det være lurt å investere i gull f.eks dersom du mener at dette kan være en god investering.

På grunn av den enormt høye temperaturen enkelte steder i verdensrommet, blir det brukt folie av gull for å beskytte satellitter mot varme. Dette er for å unngå at elektronikken inne i satellitten blir kokt, eller rett og slett smelter. Det er derimot ikke fryktelig mye gull flyvende oppe i verdensrommet ettersom bare 30 gram gull kan bli smeltet og strukket ut til en 70 kilometer lang tråd. …