Vi har levert nettside på altomhelse.info. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om helse. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: https://www.altomhelse.info/category/pleie-av-sjel-og-sinn

Eksempel og utdrag:

… Uansett hva slags lån du har så vil det påvirke deg negativt dersom du ikke har råd til å betjene gjelden eller det går ut over livskvaliteten din. Økonomisk stress kan føre til at man spiser usunt, ikke trener eller stresser seg syk.  Dersom du allerede føler at gjelden påvirker deg negativt så bør du ta tak i problemene med en gang. 

Det er forholdet mellom din formue, inntekt og gjeld som påvirker deg eventuelt negativt. 

Veganere baserer de fleste måltidene sine på frukt og grønnsaker, belgvekster, nøtter, fullkornsprodukter og stivelsesrike matvarer som ris, pasta og poteter. Belgfrukter som bønner, linser og soyaprodukter opptar ca en tredjedel av et vegansk kosthold, da disse er rike på vitaminer og proteiner. Der er derfor helt mulig å ha god trening og restitusjon mens man spiser vegansk, og få i seg nok proteiner. …