Vi har levert nettside på klokkeviten.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om klokker generelt. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: https://klokkeviten.com/rolex-historien-bak-klokkeikonet/

Eksempel og utdrag:

… Hans Wildorf, grunnleggeren av Rolex, var en visjonær ung mann som i London i 1905 grunnla et firma som spesialiserte seg på å selge klokker. Han var da 24 år og drømte om å lage sin egen klokke til å ha rundt håndleddet. Tilsvarende klokker var på denne tiden ikke særlig presise, men han så for seg at en tid ville komme da armbåndsur ville bli både mye mer presise og langt mer elegante enn de som til da fantes på markedet. I 1931 kom så neste innovasjon. Som det første armbåndsuret i verden fikk Rolex en automatisk selvopptrekkende funksjon – en ”Perpetual” rotor. I dag er alle moderne armbåndsur utstyrt med denne oppfinnelsen.

Balansehjulet er den delen i klokken som angir urverkets svingninger. Det er derfor avgjørende for urets presisjon. Det bidrar til å kontrollere hastigheten på bevegelsen som oppstår i uret.

”Datejust” kom til verden i 1945. Det nye ved denne oppfinnelsen var datovisning. Et vindu på displayet viste datoen. Uret ble på grunn av designet nå også lett gjenkjennelig som brand – ingen kunne lenger være i tvil om merket. 

Flyback-kronograf på en klokke gir deg en funksjon som gjør det mulig å starte en ny tidtaking med en gang den forrige er stoppet. Klokker med Flyback har en egen knapp for dette. …