Vi har levert nettside på kortspill.org. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om kortspill. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://kortspill.org/drikkeleker-med-spillkort/

Eksempel og utdrag:

… På et vorspiel er ofte drikkelekene i fokus, noe som skaper en god stemning før man går ut på byen. Kortspill kan fungere perfekt til formålet, og det finnes utallige varianter man kanskje aldri har hørt om før. 

En annen spillertype er lystspilleren. Dette er en spiller som vet å kose seg! Her er det snakk om å ta et avbrekk og spille fordi det er gøy å spille. Alle gevinster sees som en bonus, for det er spillet for spillets skyld som står i fokus. En lystspiller har spill på online casino som en avslappende hobby, ikke som ekstra innkomstkilde.

Dette kortspillet går under mange forskjellige navn, slik som Cheat, Jukseren eller Løgneren, og hovedformålet er å jukse så mye man kan. Men blir man tatt, er det en selv som må trekke inn kortene og drikke en slurk. For de fleste i godt lag er nok ikke det noe problem. Det finnes mange måter å bruke kortstokken til drikkeleker, og ut over kvelden er det nok ikke lenger kortspillet som er i fokus. …