Vi har levert nettside på kredittkortene.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om kredittkort i Norge. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://kredittkortene.com/hvor-mye-bor-jeg-har-i-kreditt.html

Eksempel og utdrag:

… Skal du bruke kredittkortet som et vanlig bankkort så kan det lønne seg å ha en grense på ca 10000,- kr. Men dersom du tenker å bruke kredittkortet på ferier og reiser så kan det fort være at det er smart med en grense på minimum 30000,- kr. Din økonomiske disiplin er viktig, hvis du ikke har den så bør du ikke skaffe deg et kredittkort og ihvertfall ikke et kredittkort med en høy kreditt. Hvis du har forbrukslån eller kredittkortgjeld bør du avstå i fra å ta opp nye kreditter.

Vi tok oppgaven med å sjekke hvor enkelt det er å få et kredittkort for en student. Vi fikk Bjørn (22 år) til å sjekke om han kunne få kredittkort i et utvalg av banker. Bjørn har en inntekt på til sammen 9000,- kr inkludert studielån. Etter husleie sitter han igjen med 5500,- kr som skal gå til alt øvrig.  Vi har valgt å anonymisere banken, vi har kun brukt banker med chatefunksjon. …