Vi har levert nettside på langrennogdoping.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om doping i langrenn. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://langrennogdoping.com/hvordan-bor-doping-i-langrenn-straffes/

Eksempel og utdrag:

… I Norge er vi ganske forskånet mot denne typen juksing, men at den sterke konkurransen kan få noen til å ta korte snarveier, er ikke garantert vil skje. Samtidig setter den norske dominansen stadig søkelyset på de norske utøverne som i en årrekke har vært så suverene. Kan til og med den norske modellen vise seg å være bygd på falske verdier og juks? Man hører ofte at langrennsløpere som blir tatt for doping ikke får lov til å trene med de andre på landslaget. Men det viser seg titt og ofte at man ser utøvere som trener fast med klubb eller landslag. Om man tok dette alvorlig, ville det være mye vanskeligere for utøverne å komme tilbake.

De unge i dag må forstå at juks ikke er akseptabelt og ikke sunt. Det gjør at forutsetningene for å vinne ikke er like, og at noen derfor faller etter som resultat av doping og juks. Store drømmer kan bli skylt ned i kloakken, for at noen andre skulle vinne og stikke av med all oppmerksomheten, æren og berømmelsen som fulgte med dopingen. …