Vi har levert nettside på monacoguiden.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om Monaco. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://monacoguiden.com/det-er-bare-et-sted-i-monaco-med-gjeld/

Eksempel og utdrag:

… Man kan jo spørre seg hvordan fotballklubbene til landet fullt av rikinger har kommet i det man kan karakterisere som gjeldsproblemer. Hvis man ser på kjøpene de har gjort de siste årene så har de vært super aktive på kjøpsfronten. De har kjøpt spillere som Fabresgas, Lopes, Golovin og flere andre kjøp som beløper seg over 60 millioner NOK per spiller. Monaco er et av verdens minste land og som stort sett er fylt med rike mennesker. Det finnes faktisk ikke mye gjeld i Monaco, så lite at det omtrent ikke eksisterer noe forbrukslån-produkt. Det finnes tross alt under 40000 registrerte statsborgere der. 

Vil du se en bit av eldgammel historie fra Monaco kan du besøke St. Nicholas Katedral Kirken. Kirken ligger høyt oppe hos de fleste reiseguider for severdigheter for ting å se på i Monaco, og dette av godt grunn. Med praktfull arkitektur og statuer som omringer kirken gjør dette den til en veldig populær attraksjon. Byggingen av kirken startet i 1875 og tok nesten 30 år og fullføre. Kirken har navn fra den kristne helgenen St. Nicolas som brukte sine hele sin arvede formue og sin stilling som prest til å hjelpe fattige. …