Vi har levert nettside på nyteknologi.net. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om ny teknologi. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://nyteknologi.net/malinger-for-alle-for-all-framtid/

Eksempel og utdrag:

… Justervesenets direktør, Geir Samuelsen, var på plass under generalkonferansen for mål og vekt i Versailles i november i fjor. Der ble endringene vedtatt med virkning fra verdens metrologidag 20. mai i år. For hva betyr egentlig endringene for måleteknikken og hvordan verden nå skal måle framover? Og hvis loddet i Paris ikke lenger definerer kilogrammet, hva skal kilogrammet være da? På temadagen som finner sted på Scandic Hotell Lillestrøm vil disse spørsmålene og nyttig informasjon om målinger og hvordan alt henger sammen besvares.

Vi kan se film og høre musikk over alt, og netthandelen har gjort at vi også kan handle uten hverken å ha kontanter eller gå i nærheten av en butikk lenger. Det er ingenting som heter åpningstider, og man kan handle fra hvor man vil i verden. Hva man måtte ønske. …