Vi har levert nettside på pappapermisjon.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om pappapermisjon. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://pappapermisjon.com/flere-velger-a-ta-a-ut-pappapermisjon/

Eksempel og utdrag:

… Tallene man bruker for pappaperm kan ha noen mørketall. Det finnes nemlig en del skiftarbeidere og nordsjøarbeidere som tar ut permisjon når de jobber. 

Veldig mange opplever også regelen for opptjening av rett til foreldrepenger er urettferdig. Mor og far må begge ha jobbet 6 av de siste 10 månedene for å få rett til foreldrepenger. Det holder ikke at kun den ene har tjent seg opp retten.  Man får glede seg over den positive utviklingen blant norske fedre men systemet kan bli mye bedre og ennå mer rettferdig. Hvis Erna Solberg ønsker at nordmenn skal få flere barn så må hun nok helt klart gjøre det lettere for unge mennesker å få barn og permisjon til å være med barnet sitt.

Ta deg tid til å finne en god serie på Netflix, som du kan se sammen med din bedre halvdel eller alene. Det kommer nyheter på streamingtjenesten relativt ofte, så hvorfor ikke ta et lite dypdykk i det som finnes der av filmer og serier? Du kan forresten også gjøre litt research for å finne ut hvilke serier som er bra, for eksempel kan du sjekke ut Imdb – den perfekte siden for nettopp dette.  …