Vi har levert nettside på ipenger.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om penger og økonomi.

Type innlegg på siden sees her: http://www.ipenger.com/12/2018/tjene-penger-pa-nett-nettsider-om-forbrukslan-kredittkort-og-billan-batlan

Eksempel og utdrag:

… Det vanligste er å annonsere for kredittkort og/eller forbrukslån. Det finnes en del annonsører innen disse segmentene og provisjonen er høy, samt at det er populære låneformer i Norge i dag. Bakdelen er at konkurransen er enorm.  Det de fleste ikke vet er at bankene og finansselskapene betaler i dyre dommer for denne reklamen, og dette er noe du kan utnytte.

Hvis du er glad i å skrive kan du tjene penger på internett i alt fra å skrive artikler til å skrive et blogg innlegg. Det gjør du ved å registrere deg på en nettside som distribuerer skrivejobber. Her har vi samlet de beste sidene rangert etter popularitet.

Du kan for eksempel kontakte låneutstederene direkte for en avtale, dette er det vanskeligste, og kun de mest profesjonelle har noen sjanse for å lykkes her. Et annet alternativ kan å annonser gjennom Google Adsense, da får du provisjon per klikk (dette er nok altfor dårlig betalt som regel). …