Vi har levert nettside på prahareise.org. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om Praha og livet der. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: https://www.prahareise.org/hva-kan-man-gjore-i-praha/

Eksempel og utdrag:

… Enten du velger byens rike musikalske arv eller bare nyter en halvliter Pilsner i et av Praha sine legendariske ølkjellere er dette byen som virkelig har noe for alle. De fleste besøkende nyter bare avslappet gange i byen og opplever utsikt, historiske bygninger, religiøse symboler og berømte innbyggere. Pilsner og øl er noe denne byen kan godt.

Statsoperaen, den pene konsertbygningen skal bli opplevd innefra og gjerne til en forestilling. Operaen har forestillinger stort sett hver dag året rund, og er en opplevelse i seg selv. Er du ikke til opera o.l., er det mange andre ting du kan lage i denne prektige byen.

Elvebåter er et annet alternativ for å se byen fra en annen vinkel – Lunchcruise, kveldscruise med middag eller cruise med levende musikk der live jazz band spiller. …