Vi har levert nettside på ronaldo247.net. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om Ronaldo. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://ronaldo247.net/myter-om-ronaldo/

Eksempel og utdrag:

… Ronaldo vokste opp på den portugisiske øya Madeira, med sin mor og far. Faren hadde et anstrengt forhold til alkohol, noe som preget Ronaldo sterkt i oppveksten. Likevel utmerket Ronaldo seg tidlig for sine fotballferdigheter, noe som skal ha kommet etter et enormt fokus på idretten som han elsket. Det sies at han skal ha dratt til treningsstudioet midt på natten for å trene styrke. 

Da Manchester United spilte treningskamp mot Sporting Lisboa i 2003, imponerte Ronaldo motstanderne så mye at det ikke lenge etter ble klart at han skulle signere for  Manchester United. Fra å tjene skarve 3000 kr i uken, kunne han nå begynne å tjene nesten 300 000 kr i uken.

Ronaldo har vært gjennom litt av hvert, og til og med blitt anklaget for voldtekt. Slike ting er ofte usanne historier som legges ut for å skade Ronaldo og kanskje for noen som vil saksøke han og få penger.  …