Vi har levert nettside på kosmetikkportalen.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om sminke og kosmetikk. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: https://www.kosmetikkportalen.com/mascara-vannfast-eller-vanlig-hva-er-best/

Eksempel og utdrag:

… Mascaraen inneholder vanligvis jernnoksid-pigmenter som jobber for å mørkne øyevippene, konserveringsmiddel for at mascaraen skal holde lengre og et fortykningsmiddel i form av voks eller olje. Det brukes forskjellige typer fortykningsmidler i mascara, men de vanligste er lanolin, mineralolje, parafin, vaselin, ricinusolje og voks.

Jeg har personlig brukt vanntett mascara nesten ukentlig i fem-seks år og har aldri sett tegn på at det kan ha skadet vippene mine.

Noe jeg alltid gjør når jeg tester parfymer er å sjekke rundt på nettet for å se hva andre mener om den og for å se om min anmeldelse er i tråd med andres. Og for å oppsummere andres følelser rundt denne parfymen etter å ha trålet internasjonale nettsider kan jeg si at hovedpunktene er som følger:

– Passer for yngre, modne kvinner.
– Frisk duft med et hint av blomster.
– Generelt gode anmeldelser.