Vi har levert nettside på sol-energi.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om energi fra solen. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://sol-energi.com/ny-nettside-om-solcellepaneler-lanseres/

Eksempel og utdrag:

… Det er spådd 10000 nye solcellepanel bare i Oslo innen få år. Det betyr at det er behov for at noen kommer med informasjon om solcellepaneler., det er nettopp det vi håper å gjøre. 

Det begynner å komme svært gode finansieringsløsninger på solcellepaneler så det bør ikke være noen hindring for om du skal kjøpe solcellepanel eller ikke. Du kan få såkalte «grønne lån» med svært gunstige renter!

Det skal selvfølgelig ikke bare satses på næringslivet, det skal være en portal for alt som har med solcellepaneler. I tilegg så er de på jakt etter en partner som kan levere montering og solcellepanel  til de som er interesserte på nettsien. Her forteller eieren av Solcellepaneler.com at han ennå ikke har funnet en «god match» men at dette burde være på plass innen kort tid.  …