Vi har levert nettside på uteleker.com. Eieren av domenet ønsket en rimelig nettside som samtidig skulle være enkel å navigere på. Temaet på nettsiden er alt som handler om leker for barn ute i hagen. Designet og logo for nettsiden er laget av oppdragsgiver og vi har kodet det i WordPress etter beskrivelse av oppdraget.

Type innlegg på siden sees her: http://uteleker.com/hvordan-lage-trehytte/

Eksempel og utdrag:

… Husk å lage stabile rammer for vegger og eventuelt tak på trehytta. Når rammeverket er oppe, kan man aktivisere barna. Men først må man vurdere en ting til. Avhengig av hvor høyt oppe hytta skal være, kan det hende man trenger noe å stå på. Ungene må også komme seg opp, så da kan man begynne med å montere en stige eller taustige. En stige er enkelt å bygge.  Har man et helt perfekt tre, kan man i tillegg kjøpe en sklie på en tilegnet forretning og montere mot en veldig kraftig grein eller et feste man har laget til. Denne må være hundre prosent stabil.

Bor man i borettslag eller sameie, er sjansen stor for at man bor tett sammen med naboene. Ikke alle har store hager som gjør at ting som trampoliner skjermes for de som er i umiddelbar nærhet. Latter og hyling fra barn som hopper på trampolinen i mange timer i strekk kan skape misnøye for noen. …