Lykke Media skilter med 100 % fornøyd-garanti, og de leverer: Jeg er strålende fornøyd med websiden Tonny har satt opp for meg! J Tonny er dyktig, kjapp og kreativ – og i tillegg er han en usedvanlig trivelig kar å samarbeide med! Jeg gir mine varmeste anbefalinger!
Merete Nesset Andersson

Å være webkunde hos Lykke Media er en fryd! Websiden utviklet seg meget raskt og for et nydelig sluttprodukt ! Rask hjelp ellers også hvis du trenger noe støtte i hverdagen. Konklusjonen er: Veldig BRA! Tusen takk.
Vesna Klavenes

Livh

Lykke Media har gitt meg en enkel og grei hjemmesideløsning tilpasset mitt behov. Det er også enkelt å vedlikeholde, selv for en IT-novise og utålmodig sjel som meg. Service og oppfølging har også vært rask og upåklagelig når jeg har hatt behov for det, så jeg er «happy» og har ikke problemer med å anbefale dem.
Egil Kopperud

Kopperud Kulturproduksjon AS

Dette gikk over all forventning. Siden er ferdig på få dager. Du har ikke bare hørt på mine ønsker, men du har også lyttet ! Du prøvde aldri å putte meg inn i en lettvint ferdig mal, men laget siden slik jeg ønsket. Fakturaen betales med ett smil ! Takk for hjelpen.
Stig Sivertsen

Østfold Bil

Vi er meget godt fornøyd, enkelt og greit…!
Knut Erik Lund

Glassbygg

I min nød for ny nettside midt i sommerferien, strandet jeg hos Lykke Media og Tonny Kluften. Han tok utfordringen på strak arm, og i løpet av 5 døgn var siden snekret ferdig. Jeg hadde mange ønsker som alle ble innfridd på en fremragende måte. En bedre samarbeidspartner fins ikke. For å vise min takknemlighet, ønsker jeg å takke ham ved å gi videre mine aller beste anbefalinger!
Jorun S. Tveit

Tveits Terapi- og Helsereiser

Kontakt og bestilling

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Lykke Media har et meget bra system for oppdatering av hjemmesider. Kombinert med veldig god og rask brukerstøtte, er dette uten tvil den beste løsningen for oss!
Thor Håkon Føreland

Åsen hyttefelt

Lykke Media betyr for oss ryddig, kostnadseffektivt og godt forståelig oppbygging av websider. Endring av sidene er nå veldig enkelt og kan gjøres av flere. Vi er veldig godt fornøyd med Lykke Media sine tjenester.
Tage Lilleberg

Melhus Bluesfestival

Synes dere har ytt fin service og gjort en god jobb, så jeg vil helt klart anbefale dere når jeg blir kjent med firma som skal lage en hjemmeside.
Sigurd Karsten Beite

Medvita Norge

Jeg er aktiv innen oppdrett og hundesport med rasen riesenschnauzer. Etter hvert så vokste tanken frem om å lage min egen hjemmeside og jeg valgte et enkelt og gratis produkt.Men det var mange som benyttet seg av dette gratis-produktet  og alle hjemmesider ble like. Jeg ville ha noe som ingen andre hadde og begynte å lete etter noe nytt. Jeg kom i kontakt med Lykke Media og fikk laget en hjemmeside som jeg virkelig er fornøyd med. Jeg får mange tilbakemeldinger fra lesere som syntes siden min er flott og ryddig. Lykke Media gjør en utmerket jobb for meg, forandrer og retter opp akkurat slik jeg vil ha det. Lykke Media kommer også med mange gode råd og tips som gjør siden min enda bedre. Velger du Lykke Media, så velger du samarbeid og proft system.
Nina Gjødingseter

Kennel Caranina

Forsøkte først en publiseringsløsning med ferdige maler å velge mellom, ikke lurt! Ting tar også ofte lengre tid når man lider av «gjøre-alt-selv-syndromet». Da vi tok kontakt med Lykke Media var vi i, eller de, i gang samme dag og foreslo selv en kort deadline for når siden skulle være ferdig. Da vi nok ikke var krystallklare i forhold til å forklare hva vi ønsket måtte det opprinnelige utkastet endres, men ingen sure miner. Vi har fått en løsning som både estetisk og praktisk er bedre enn hva vi forventet, og da er man ganske enkelt fornøyd. Men det kanskje viktigste er at løsningen er svært enkel å vedlikeholde, også for uerfarne brukere. Det forstår man ikke betydningen av før man har forsøkt alternativet.
Jean Salvesen

Orijen Norge

Anbefaler Lykke Media IT løsninger sterkt for både små, mellomstore og større bedrifter for sine Websider. Maken til suveren og uslålig kundebehandling, Web kompetanse og produkt-levering / kunde supportoppfølging på nettet har jeg ikke opplevd. Alle avtaler ble innfridd, så som leveringstid, arbeidets omfang og prisløfte. Min erfaring med Lykke Media: Stor arbeids-effektivitet /mye blir gjort på kort tid. Trygg, rask og pålitelig hjemmeside-leverandør, med god service-innstilling. 100% IT / Webside kompetanse / allsidighet. 100% produkt/ leveringsdyktighet, 100% support og fokus på kundens behov og ønsker – webside-presentasjonen, 100% løsnings-orientert. Kreativ og iderik, med personlig engasjement for kundens beste.
Svein Lauritzen

BFS

Vi ønsket oss muligheten for å legge ut bilder, film, powerpointpresentasjoner. pdf-dokumenter m.m. – og vi ønsket å kunne være i stand til å gjøre dette selv. Gjennom Lykke Media har vi fått alle våre ønsker oppfylt. I tillegg har vi opplevd rask responstid, arbeid ut over «vanlig» arbeidstid og, ikke minst, meget hyggelig og personlig service. Og det vi ikke har tid til å gjøre selv, kjøper vi fra Lykke Media, men til en langt hyggeligere pris enn vi har opplevd hos andre leverandører.
Tom Rune Fløgstad

Ringer i vann

Det kommer tider i alles liv, da man bare må innse at sine egen kunnskaper ikke strekker til. For noen år siden startet jeg en enkel blogg om metallsøking. Mange enkle og greie gratisløsninger på nettet. Men så oppdaget jeg at folk begynte å like det jeg skrev. Siden utviklte seg og alt ble litt mere komplisert. Ikke hadde jeg kunnskap til å følge opp lesernes ønsker. Kom ved en tilfeldighet over Lykke Media og Tonny? Kan du hjelpe meg lurte jeg på? Klart jeg kan svarte Tonny. Og gjett om han kunne. Og mye hjelp har det blitt. Store problemer og små problemer, Tonny sier aldri nei, han bare løser dem. Kjapt, efektivt og til en pris som absolutt kan forsvares. Makan til service har jeg aldri vært borte i. Så Tonny, takk skal du ha!
Per Sibe

Når jeg skulle realisere min nettside om solcellepaneler så hadde jeg et svært begrenset budsjett. Tonny har hjulpet meg med det tekniske for å realisere min nettside akkurat slik som designeren min vil den. Nå skal jeg snart forbedre nettsiden min og da kommer jeg selvfølgelig til å bruke Tonny. Jeg anbefaler Lykke Media til alle som ønsker en god nettside og drift. Helt supert!

Ole Petter Molvig