Svea Finans NUF tilbyr betalingsløsningen Svea Checkout til deg som eier av nettbutikk. De tilbyr betaling med kort eller faktura.

Vi har nylig vært borti et tilfelle hvor en nettbutikkeier avtalte å bruke Svea sin løsning, han fikk bekreftet at de har modul/ plugin for WooCommerce og bestilte løsningen. I ettertid viser det seg at Svea ikke støttet den aktuelle WooCommerce oppsettet, det var ikke mulig å aktivere pluginet i kundens nettbutikk. ( Kunden hadde heldigvis brukt Bambora tidligere og kunne fortsatt bruke det, men hadde han ikke hatt bamborakonto så kunne han ha tapt mye omsetning.)

Kunden kontaktet oss for å finne ut hva vi kunne gjøre, så vi kodet en løsning som gjorde at han kunne bruke Svea. Fint, tenkte vi, da snakker vi med Svea og tilbyr dem å implementere løsningen vår i pluginet sitt. Men det var de ikke interessert i… Det hadde ingen betydning at de faktisk hadde kunnet beholde en kunde som tjener dem titusenvis av kroner. Det er vanskelig å si hvorfor de ikke ville implementere løsningen, den er omtrent gratis å implementere, og er en standard løsning for WordPress plugins, mulig at bare Svea er et tungrodd system.

Det som så skjedde var at vi sendte koden vår til de som utvikler SVEA pluginet, etter et par mnd så implementerte de kode i pluginet slik at det også fungerte på kunden vår sin nettbutikk.