Når man har en nettside eller en blogg, må man poste ofte eller jevnlig for å beholde god rangering ved googlesøk? Hvis man har laget 10 gode poster, skal man vente med å poste alle, og istedenfor publisere dem en for en, hver dag, slik at Google rekker å følge med på det, eller for at Google skal tro at man er aktuell?

Svaret er nei. Gode og nyttige artikler og tekster er det viktigste når det gjelder infoartikler, eller andre tekster som prosa og noveller. Her kan du lese mer om hvordan skrive en novelle.

Google tenker ikke på den måten, det er gammel SEO, og en myte blant SEO-folk at det er slik. Google vil vise folk det beste innholdet, ikke det nyeste. Så Google blåser en lang marsj i om artikkelen er ett år gammel, eller helt ny, eller om den har kommet i en jevn strøm av artikler på nettsiden din.

Og om du ikke poster nye ting på en måned så bryr ikke Google seg om det, de synes ikke at de andre gamle artiklene dine er dårligere av den grunn. Viktig å tenke på at de gamle artiklene dine får ikke dårligere ranking fordi du ikke poster nye artikler på en måned eller to.

Så hvis du har mange gode artikler klare for publisering så publiser alle sammen på en gang, ikke gå glipp av besøkende fra Google i de dagene du venter med å poste. Google har blitt rask til å indeksere ting, så det tar ikke mer enn noen få dager så er artiklen eller novellen din indeksert og klar til å bli funnet av folk som søker på Google.